Polish faruri auto

Detalii Servicii

Va asteptam in service-ul nostru din Marasti Cluj pentru a beneficia de serviciile de polish auto pentru faruri.

Adresa service-ului nostru si indicatii de orientare rutiera gasiti aici https://g.page/vulcanizare-cluj

Probleme cu lumina farurilor? Ne ocupam noi! ✅

Ca parte integranta a strategiei continue de dezvoltare, Auto TAL isi extinde aria de activitate acoperind o gama larga din sfera serviciilor auto.

Unul dintre serviciile aditionale pe care il oferim in prezent este si cel de polish faruri sau polish stopuri. In urma acestui proces farurile si stopurile vor lumina ca atunci cand masina a iesit de pe poarta fabricii.

Cum se matuiesc farurile sau stopurile?

Farurile si stopurile se matuiesc (devin sablate), pentru ca acestea iau contact direct cu factorii externi (apa, vant, pietricele, zapada, etc). Atunci cand avem o masina si o folosim tot anul acesta se murdareste. La fel se intampla si cu farurile sau stopurile. Daca geamul parbrizului se murdareste, folosim stergatorul si il curatam. Pentru faruri sau stopuri este un pic mai complicat, pentru ca nu le stergem la fel de des ca celelalte geamuri, acestea neaflandu-se tot timpul in raza noastra vizuala.

Polimerizarea 
Este mult peste un polish clasic, polimerul ținând loc de lac
Procedura este asemănătoare polisului clasic, adica se incepe matuirea farului cu hartii abrazive cu granulatii diferite, apoi pe sfarsit se aplica polimerul care tine locul lacului, este mult peste un polish normal

De ce polish faruri?

Principalele avantaje atunci cand iti faci polish faruri sunt:

✔️ Farurile devin clare ca atunci cand masina a fost noua
✔️ Vizibilitatea extinsa a farurilor pe perioada serii
✔️ Pretul redus fata de achizitionarea unor faruri noi
✔️ Polish faruri sau polish stopuri se efectueaza PE LOC

Ce va recomandam dupa polish faruri?

Farurile sau stopurile si-au capatat stralucrirea si claritatea ca atunci cand erau noi. Prin procesul de polish faruri s-a indepartat stratul de lac pe care farurile si stopurile l-au avut, practic acesta se matuieste, se sableaza.

Dupa polish este recomandat aplicarea unei folii de protectie a farurilor pentru ca farul sa nu mai fie expus direct factorilor externi si ca polish-ul sa reziste mai bine in timp. Folia de protectie pentru faruri are un strat protector performant, realizata din materiale calitative pentru a rezista mai bine in timp.

Clienti multumiti

Încarcare freon Foarte mulțumit! Aparatura noua, personal dedicat. RECOMAND!

Alin Tarba

Servicii de inalta calitate plus mediu profesionalism si prietenos !!! Multumesc

Cristian Doboca

Servicii de polish faruri

Satisfactie Garantata

Apelează