Ozonificare auto

Ozonificare auto

Acum, poți curăța mașina și nu doar atât. Curăță și aerul din autovehiculul tău și te vei urca la volan într-o atmosferă placută, la propriu.

Ozonul este o moleculă formată din 3 atomi de oxigen. Este o formă foarte activă de oxigen și se formează atunci când oxigenul este expus la un câmp de energie înaltă. Atomii de oxigen reacționeaza pentru a forma ozon (O3).

Ozonul este instabil și are o reacție reversibilă ceea ce înseamnă că stratul de ozon se poate descompune înapoi la oxigen, este 100% ecologic și nu lasă reziduri chimice.

Ozonul este cel mai puternic oxidant cunoscut.

Tehnologia cu ozonificare elimină mirosurile neplăcute în timp ce combate bacteriile și virușii.

Generatorul de ozon respectă întocmai toate standardele europene de siguranță și calitate (CE, ROHS, ISO) și nu daunează în nici un fel sănătății umane (lim. 50ppm)

 • Cantitatea de ozon produsă: 3,5g / h
 • Volumul de aer care poate fi dezinfectat pe un ciclu de 5 minute: 50mc
 • Tensiune alimentare  220vAC

Funcționare: Ozonul se formează prin descărcarea pe o lamă activă a câtorva milioane de fulgere electrice pe secundă. (efectul „corona).

Atenție: ozonul nu acoperă mirosul ci îl neutralizează chimic.

După folosirea aparatului de OZON este recomandat ca timp de 10 minute să aerisiți bine interiorul mașinii.

  Elimină mirosurile neplăcute din aer

  Elimină mirosul de fum de țigară

  Elimină mirosul de ulei ars, noxe, vopsea

  Distruge bacteriile

  Reîmprospătează mașina

  Neutralizează chimic vaporii de miros

  ozonificare auto
  ozonificare auto

  Descrierea serviciului

  Ce este ozonificarea și cum arată serviciul?

  Ozonul este o moleculă de oxigen cu trei atomi care eliberează unul dintre atomi în timpul descompunerii. El neutralizează alți compuși chimici prin oxidare. Când vom produce o concentrație mare de oxigen triatomic în interiorul mașinii, procesul de distrugere a bacteriilor, acarienilor și ciupercilor va începe.

  Ozonificarea este foarte ușor de efectuat, cu toate acestea, necesită acces la echipamente precum un ozonator (generator de ozon). De aceea, vă recomandăm să efectuați acest tratament într-un atelier profesional sub supravegherea unui mecanic calificat.

  Reîmprospătarea cabinei începe prin plasarea dispozitivului în interiorul vehiculului. Apoi porniți ventilația și circulația aerului închis și porniți dispozitivul de ozonizare, care este conectat la sursa de alimentare. Durata acestui serviciu este de la 15 la 30 de minute.

  TAL Vulcanizare Mărăști Cluj

  Satisfacție garantată

  Apelează